ODLIČNA ATMOSFERA I ISPUNJENE TRIBINE

ODLIČNA ATMOSFERA I ISPUNJENE TRIBINE


Ponedjeljak, 6 Augusta, 2018

Na terenu novoizgrađenog Sportsko rekreativnog centra Hrustovo i ove godine je održan malonogometni turniru koji je organizovan od strane ovdašnjeg sportskog udruženja. Turnir je održan u sklopu ovogodišnje manifestacije „Dani Hrustova“.

Pored dobrog nogometa koji se igra na umjetnoj travi pod svjetlima reflektora, turnir je obilježila i odlična posjeta publike koja je uz pune tribine stvarala sjajnu atmosferu tokom nekoliko dana turnira. Na turniru je učestvovao veliki broj ekipa u različitim uzrasnim kategorijama. U seniorskoj konkurenciji učestvovalo je ukupno 16 ekipa, a pobjednik je bila ekipa Sportskog udruženja „Hrustovo“.

Organizaori su se ove godine potrudili te osigurali odlične uslove za održavanje turnira. U sklopu sportsko-rekreativnog centra urađen je teren za mali nogomet sa tribinama, postavljeni su reflektori i umjetna trava, a za naredni period najavljna je izgradnja i novih sportskih sadržaja, poput postavljanja stolica, kao i natkrivanje tribina i izgradnja svlačionica te klupskih prostorija. Nakon finalne utakmice, uručeni su pehari pobjednicima turnira. Za najboljeg golmana proglašen je Haris Kožanjić iz ekipe Donja Sanica, najbolji igrač turnira je Beldin Durić iz ekipe doo „Adin“, dok je nabolji strijelac turnira Sadin Seferović, član pobjedničke ekipe turnira.

Pehar je dodijeljen trećeplasiranoj ekipi Donja Sanica, kao i drugoplasiranom timu doo „Adin“, a posebno oduševljenje izazvalo je podizanje pehara od strane kapitena prvoplasirane ekipe, ujedno i domaćina, Sportskog udruženja „Hrustovo“.

ODLIČNA ATMOSFERA I ISPUNJENE TRIBINE

Sanski Most |