OO SDA s mještanima Vrša


Srijeda, 16 Maja, 2018

Mjesni ogranak Stranke demokratske akcije Vrše, bio je domaćin sastanka čelnika Općinske organizacije SDA i mještana Vrša… Nakon što je domaćin, Predsjednik ogranka, vijećnik SDA Admir Velić pozdravio sve prisutne i predložio teme o kojima bi se trebalo razgovarati, prisutnima se prva obratila Zinajda Pašagić Hadžić – Potpredsjednica kluba vijećnika u Općinskom vijeću Sanskog Mosta.

Zinajda se zahvalila prisutnima na podršci, koju su SDA i njezin kandidat za načelnika ostvarili na prošlim lokalnim izborima.

Sa članovima i simpatizerima SDA razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji te problemima s kojima se susreću mještani Vrša. Posjeta u Vršu je bila iznad očekivanja što svakako raduje ali i obavezuje Općinski odbor da u budućnosti organizuje javne tribine i posjete na ovom području ali i u svim drugim mjesnim ograncima.

Mještani Vrša su iskoristili priliku da još jednom razgovaraju o potrebi vodosnabdijevanja, te skrenuli pažnju da zajedno sa SDA će raditi na ubrzanom rješavanju svih prioriteta u Vršu. Veliko zadovoljstvo su izrazili obnovljenim mostom i asfaltiranjem dijela puta prema Vršu.

Na kraju Predsjednik OO SDA Sanski Most Asim Kamber je čestitao predstojeći Ramazan, sa željom da ramazanske dane isposte u zdravlju i berićetu. Uz kafu, jagode, kolače i halvu dobrih domaćica Vrša završena je i ova redovna tribina.

Mještani i rukovodstvo SDA posjetili su šehidsko mezarje i učenjem dova i Fatihe, odali počast poginulim šehidima.

OO SDA s mještanima Vrša

Sanski Most |