PENZIONERI SE DRUŽILI NA IZLETIŠTU VRŠE

PENZIONERI SE DRUŽILI NA IZLETIŠTU VRŠE


Petak, 14 Septembra, 2018

Na lokalitetu izletišta Vrše, u organizaciji Udruženja penzionera općine Sanski Most, jučer je održano veliko druženje penzionera, članova pomenutog udruženja, a ovaj događaj su svojim prisustvom uveličali i članovi ključkog udruženja penzionera.

Veselo je bilo na ovom poznatom sanskom izletišu, a ovom zanimljivom druženju prisustvovalo je preko 300 penzionera iz ova dva grada, kao i veliki broj njjihovih gostiju. Inače, ovo je bio prvi put da se u organizaciji udruženja održava jedan ovakav skup, a njihova namjera je da druženje postane tradicionalno i održava se svake godine.

U proteklom periodu uspostavljeni su kontakti sa udruženjima iz susjednih općina, te je ostvarena odlična saradnja, a s tim u vezi nedavno su na poziv udruženja iz Ključa prisustvovali druženju koje je održano u tom gradu. Upravo zbog toga bila je ovo prilika da Sanjani uzvrate gostoprimstvo, a za ovu priliku upriličen je rasnovrstan kulturno – zabavni program, a sanski lovci pripremili su ručak za sve posjetioce.

PENZIONERI SE DRUŽILI NA IZLETIŠTU VRŠE

Sanski Most |