POČELA PRODAJA KARATA ZA DRŽAVNO PRVENSTVO U BODYBUILDINGU

Danas je počela prodaja ulaznica za Državno prvenstvo BiH u bodybuildingu, fitnesu i bikini modelu koje će se održati u Gradskoj dvorani u Sanskom Mostu narednu nedjelju sa početkom u 18:30 sati. Radi se o jednom od najvećih sportkih događaja koji se posljednjih godina organizuje u gradu na devet rijeka.

Kako nas je upoznao Emir Nadarević, predsjednik bodybuilding kluba „Fikret Hodžić“ iz Sanskog Mosta, očekuje se veliki broj takmičara iz cijele BiH, kako u seniorskoj, tako i u juniorskoj konkurenciji. On ističe da će se takmičenje održati u čak 10 kategorija, te da će ovo biti jedno od najjačih državnh prvenstava obzirom na izuzetno jaku konkurenciju.

Naime, očekuju se izuzetno kvalitetni takmičari iz Sarajeva, Mostara i Tuzle koji će ući u najuži izbor za apsolutnog prvaka BiH. Nadarević se zahvalio i nekolicini sponzora koji su omogućili da se ovako veliko takmičenje održi u Sanskom Mostu, a ujedno je pozvao  i građane da u što većem broju dođu na predstojeću bodybuilding reviju, da uživaju u ovom sportu i podrže sanske takmičare koji se već duže vremena spremaju i koji se odriču mnogo čega da postignu dobre rezultate.

Prodaja ulaznica za ovaj veliki i jedinstveni sportki događaj počela je danas. Ulaznice se po cijeni od samo 3 KM mogu kupiti ispred malog parka na Zdeni i u Gradskoj dvorani.

POČELA PRODAJA KARATA ZA DRŽAVNO PRVENSTVO U BODYBUILDINGU

| Sanski Most |