Počele prijave za noćne skokove sa Gradskog Mosta

Počele prijave za noćne skokove sa Gradskog Mosta

Počele su prijave kandidata za noćne skokove sa Gradskog Mosta koji će se održati u nedjelju 29. jula. I ove godine očekuje se veliki broj skakača iz Bosne i hercegovine, a radi se o najatraktivnijem događaju tradicionalne manifestacije „Ljeto na Sani“

Kruna i ovogodišnjeg „Ljeta na Sani“ biće noćni skokovi sa gradskog mosta koji će se održati u nedeljelju, 29. Jula, u 21 sat. Radi se o najatraktivnijem događaju koji tracicinalno privuče nekoliko hiljada Sanjana i brojnih gostiju koji tokom ljeta borave u gradu na devet rijeka Kao i ranijih i ove godine se očekuje učešće velikog broja hrabrih skakača iz Bosne i Hercevovine. Skokovi se izvode u 2 kategorije na glavu takozvanim lasta i prelom stilopm.

Oganizator ovog sporstkog događaja je TRV Sana, a vrijedne nagrade je osigurala Općina Sanski Most. Za najboljeg skakača predviđena novčana nagrada u iznosu od 1000 maraka, drugo mjesto je 500, a treće 300 maraka.

Podsjećamo da su u svim ranijim godinama noćni skokovi s Gradskog mosta bili velika atrakcija i da je nadmetanje hrabrih skakača pratio izuzetno veliki broj građana sanske, ali i susjednih općina. Iz Organizacionog odbora ovogodišnje manifestacije „Ljeto na Sani“ su pozvali sve zainteresovane učesnike da se prijave na vrijeme. Sve informacije se mogu dobiti na brojeve telefona 061 / 613 – 656 i 037 – 686 – 152.

Počele prijave za noćne skokove sa Gradskog Mosta

Sanski Most |