POČINJE MANIFESTACIJA „LJETO NA SANI 2018“

POČINJE MANIFESTACIJA „LJETO NA SANI 2018“


Petak, 13 Jula, 2018

Kulturno-zabavna manifestacija „Ljeto na Sani 2018“  i ove godine ponudiće niz zanimljivih i prigodnih sadržaja kulturnog, zabavnog i sportskog karaktera.

Ove godine navršava se dvadeset i druga godina od početka održavanja pomenute manifestacije, koja je iz godine u godinu postala neizostavan dio turističke ponude grada na devet rijeka za vrijeme ljetnih mjeseci. Kao i svih ranijih godina, građani sanske i susjednih općina, te brojni turisti koji u ljetnom periodu posjećuju grad na devet rijeka uživaće u prigodnim sadržajima kulturnog, zabavnog i sportskog karaktera, a kroz sansko ljeto prodefilovaće brojni muzičari, umjetnici, sportisti i glumci.

Programski sadržaji odvijat će se na različitim lokacijama, a programom su predviđeni brojni koncerti, izložbe, promocije, radionice i predstave za djecu, pozorišne predstave i filmske projekcije, kao i drugi sadržaji.

Prvo „Ljeto na Sani“ održano je 1997. godine i od tada je postalo prepoznatljiv simbol Sanskog Mosta. Kao i prethodnih godina generalni pokrovitelj ovogodišnje manifestacije „Ljeto na Sani“ je općina Sanski Most, a organizator RTV „Sana“.

POČINJE MANIFESTACIJA „LJETO NA SANI 2018“

Sanski Most |