Poginuo pjevač Esad Kazić

Poginuo pjevač Esad Kazić

Jedna muška osoba smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom protekle noći u blizini sela Čaplje, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, a nezvanično saznajemo kako je riječ o pjevaču, Esadu Kaziću, inače iz pomenutog sanskog sela.

Prema riječima porparola MUP-a USK, Snježane Galić, policija je danas u ranim jutarnjim satima dobila dojavu da se na pomenutom lokalitetu nalazi slupan automobil, te beživotno tijelo. „U ovome trenutku traje uviđaj, a na licu mjesta je i kantonalni tužitelj.

Ispituju se okolnosti pod kojima se desio ovaj događaj i to da li je u pitanju saobraćajna nesreća ili neko drugo krivično djelo.“, istakla je Galićeva.

Prema izjavama očevidaca, Kazićev automobil je sletio s puta u duboku udolinu, a obzirom na stepen oštećenja, pretpostavlja se kako se nekoliko puta prevrnuo. Ono što je u ovome trenutku nejasno jeste činjenica da je vozilo nekoliko stotina metara udaljeno od tijela, pa se pretpostavlja kako je vozač ispao iz automobila koji se nastavio kretati.  Tekođer, nezvanično saznajemo kako se Kazić sinoć nalazio na rođendanskom slavlju u jednom ugostiteljskom objektu, odakle se uputio kući. Inače, on je dugo vremena živio i radio u Njemačkoj, a prije godinu dana okušao se u estradnim vodama te snimio nekoliko pjesama i video spotova. Više informacija o ovom događaju biće poznato nakon okončanja uviđaja.

Poginuo pjevač Esad Kazić

Sanski Most |