PRIZNANJA ZA POČASNE LOVCE

PRIZNANJA ZA POČASNE LOVCE


Ponedjeljak, 30 Aprila, 2018

Lovačko društvo „Sana“ održalo je redovnu godišnju skupštinu na kojoj se razgovaralo o nekoliko važnih tema, a tom prilikom uručene su zahvalnice zaslužnim lovcima, kao i zvanja počasnih članova.

Nekoliko važnih tema dominiralo je ovom skupštinom, a raspravljalo se o aktivnostima koje su provedene u protekloj godini te planovima rada u budućem periodu. Također, usvojen je finansijski izvještaj te je tom prilikom izraženo zadovoljstvo činjenicom da društvo danas posluje na stabilnim i zdravim ekonomskim osnovama. Posebna rasprava vođena je o politici revira unutar lovišta, a cilj svega je da se u što većoj mjeri zaštiti divljač i omogući njena reprodukcija u zaštićenim područjima. Lovačko društvo „Sana“ je ovom prilikom uručilo zahvalnice i priznanja članovima koji su svojim aktivizmom omogućili da se realiziraju svi planirani zadaci.

Također, uručena su i zvanja počasnih članova nekolicini lovaca koji su više decenija članovi društva. I ovoga puta dokazano je da je Lovačko društvo „Sana“ jedno od najbolje organiziranih u cijeloj Bosni i Hercegovini, a ono što ih posebno krasi jeste efikasnost i transparentnost u radu. Za svoja dostignuća i rezultate sanski lovci su u proteklom periodu redovno dobijali brojna priznanja i nagrade.

PRIZNANJA ZA POČASNE LOVCE

Sanski Most |