RADOVI NA DOMU TEKU PLANIRANOM DINAMIKOM

Protekle subote na lokalitetu Ljutovika planinarsko-ekološko društvo “Kanjon” je za svoje članove i goste upriličilo planinarski ručak, a povodu realizacije treće faze izgradnje prvog planinarskog doma na području sanske općine.

Prema riječima predsjednice ovog društva, Amire Šabić, ovo je veliki korak kako za planinare Sanskog Mosta tako i za sve građane, ekologe, ljubitelje prirode. Ovo je veliki dan za nas, istakla je Šabićeva. Načelnik Općine Faris Hasanbegović pohvalio je rad članova društva, a posebno je pohvalio članice koje vrijedno pomažu muškom dijelu ekipe u realizaciji ovog projekta. U odnosu na prošlu godinu, istakao je, kako je veliki napredak urađen, te izrazio nadu da će ovaj dom što prije biti završen na dobrobit svih građana.

Članovi planinarsko-ekološkog društva “Kanjon” Sanski Most zahvalni su velikom broju privrednika sanske općine, LD “Sana” na svesrdnoj podršci, Minstarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta kao i Građenja i prostornog uređenja našega kantona na čelu s ministrima, Jasminom Burnićem i Muhamedom Ramićem koju su pomogli realizaciju ovog projekta, kao i poslaniku u Skupštini USK Farki Hodžiću, te poslaniku Asimu Kamberu i načelniku Općine koji su svojim dolaskom potvrdili podršku i daljnju saradnju kada je u pitanju izgradnja prvog planinarskog doma na području Sanskog Mosta.

RADOVI NA DOMU TEKU PLANIRANOM DINAMIKOM

| Vijesti |