SDA u Pobriježju

Rukovodstvo OO SDA Sanski Most predvođeno predsjednikom Asimom Kamberom, potpredsjednikom Sanelom Mahićem, te predstavnicima Kluba vijećnika SDA U OV Sanski Most, posjetilo je mjesni ogranak SDA Pobriježje.

Sa članovima i simpatizerima SDA razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji te problemima s kojima se susreću mještani Pobriježa. Posjeta u Pobriježu je bila iznad očekivanja što svakako raduje ali i obavezuje Općinski odbor da u budućnosti organizuje javne tribine i posjete na ovom području ali i u svim drugim mjesnim ograncima.

Pored vodosnadbijevanja, mještani Pobriježa su ukazali na slabo održavanje saobraćajnica u ovoj MZ, kao i dijela dionice prema Bojančiću, ali i problem sa odvozom smeća i zaštitom životne okoline na ovom području. SDA upućuje zahvalnost mještanima ovih ogranaka na veoma otvorenom i konstruktivnom dijalogu i dogovorenim smjernicama zajedničkog rada u narednoj 2018. godini…

Dogovoren je i naredni sastanak sa Općinskim načelnikom i nadležnim općinskim službama koji bi dao odgovore na sve otvorene probleme građana Pobriježja.

 

SDA u Pobriježju

| Vijesti |