SJAJNA ATMOSFERA NA TURNIRU U HRUSTOVU

Na terenu novoizgrađenog Sportsko rekreativnog centra Hrustovo u toku je malonogometni turnir koji se održava u organizaciji ovdašnjeg sportskog udruženja. Turnir se održava u sklopu ovogodišnje manifestacije „Dani Hrustova“. Pored dobrog nogometa koji se igra na umjetnoj travi pod svjetlima reflektora, vrijedi istaći i odličnu posjetu publike koja uz pune tribine stvara sjajnu atmosferu na turniru.

Kako nas je upoznao Rifet Kukavica, član organizacionog odbora, na turniru učestvuje veliki broj ekipa koje su podijeljene po uzrasnim kategorijama. Na turniru su četiri ekipe u najmlađoj kategoriji do sedam godina, isti broj timova prijavljen je za uzrast do 16 godina, dok u seniorskoj konkurenciji učestvuje ukupno 12 ekipa.

Organizaori su se ove godine potrudili te osigurali odlične uslove za održavanje turnira. U sklopu sportsko-rekreativnog centra izgrađen je teren za mali nogomet sa tribinama, postavljeni su reflektori a umjetna trava stigla je iz Njemačke. Za naredni period najavljna je izgradnja i novih sportskih sadržaja. Turnir se održava do petka kada će biti odigrane i finalne utakmice, a pehar pobjednicima turnira biće uručen na centralnoj manifestaciji „Dani Hrustova“, koja će se održati istog dana u večernjim satima.

SJAJNA ATMOSFERA NA TURNIRU U HRUSTOVU

| Vijesti |