SUTRA POČINJE MOTORIJADA U SANSKOM MOSTU

U organizaciji Moto kluba „Sana“, i ove godine u Sanskom Mostu se održavaju Moto susreti, na kojima se kao i svake godine očekuje veliki broj učesnika i moto klubova iz Bosne i Hercegovine, ali i susjednih država.

Ovaj tradicionalni događaj koji se održava u okviru ovogodišnje manifestacije Ljeto na Sani, počinje sutra i trajaće u naredna tri dana. Trinaesti po redu moto susret, koji tradicionalno organizuje Moto klub “Sana“ iz Sanskog Mosta, i ove godine održaće sa na loklalitetu moto kampa pored rijeke Sane u Gornjoj Mahali.

Kao i prethodnih godina najavljen je dolazak motociklista iz nekoliko moto klubova koji djeluju u Bosni i Hercegovini i susjednim državama, koji će zajedno sa svojim ljubimcima dvotočkašima dodatno uveličati ovaj događaj. Kako nas je upoznala Melisa Hodžić, predsjednica Moto kluba Sana, pored  muzičkog dijela programa koji će obilježiti nastupi rock bendova, u sklopu motorijade odrzaće se moto igre i mnogi drugi zabavni događaji.

Neizostavan dio ove manifestacije biće defile svih učesnika motorijade ulicama Sanskog Mosta, koji svake godine zaokupi veliku pažnju prolaznika, a koji će se održati u subotu sa početkom u 18 sati.

SUTRA POČINJE MOTORIJADA U SANSKOM MOSTU

Sanski Most |