Svečana priredba povodom ispraćaja budućih školaraca

Svečana priredba povodom ispraćaja budućih školaraca

Proteklog petka u vrtiću „Krajiška radost“ održana je svečana priredba kojom je ispraćena još jedna generacija budućih školaraca. 29 budućih prvačića su svečanom dodjelom diploma obilježili kraj svog boravka u vrtiću, osvrnuvši se na sve one lijepe trenutke koje će ponijeti sa sobom.

Za uspomenu su dobili diplome, a za slađi polazak u školu posebne fišeke ispunjene slatkišima i igračkama. Sa sobom su ponijeli i svoje mnogobrojne radove koji su čuvani tokom godina. Dječaci i djevojčice koji pohađaju ovu ustanovu, pjevali su i plesali na opće oduševljenje roditelja, braće i sestara, rodbine i drugih prijatelja. Prema riječima direktorice Behrije Grozdanić ovo je još jedna divna generacija koju ova ustanova ispraća u školske klupe.

Ovo je važan događaj u životu naše djece. Ujedno je i zasluženo priznanje za izvanredan rad osoblja, ali i emotivan dan za roditelje. Nasmijana lica naše djece govore mnogo o ozračju u ovom vrtiću. Ovdje su naučili vrlo mnogo, a mi roditelji svaki smo Vam dan s punim povjerenjem prepuštali najvrjednije što imamo i zato Vam veliko hvala poručile su mame i tate s ove tradicionalne priredbe.

Svečana priredba povodom ispraćaja budućih školaraca

Sanski Most |