U TOKU PRIJAVE KANDIDATA ZA „ZLATNI GLAS SANSKOG MOSTA“

U TOKU PRIJAVE KANDIDATA ZA „ZLATNI GLAS SANSKOG MOSTA“


Srijeda, 13 Decembra, 2017

Za učešće na audiciji pjevača amatera narodne i zabavne muzike pod nazivom „Zlatni glas Sanskog Mosta“ i ove godine vlada veliki interes kako u sanskoj, tako i u ostalim općinama USK. U toku su prijave kandidata, a veliki broj zainteresiranih svakodnevno putem telefona želi saznati više informacija u predstojećem velikom muzičko-zabavnom događaju i najavljuju svoje učešće.

Takmičenje je namjennjeno onima koji žele da se oprobaju u svijetu muzike i pokažu svoj talenat kroz izvođenje starih i novih hitova, te scenskom nastupu, a samim tim i da iziđu iz anonimnosti. Za prijave je ostalo još samo devet dana i mogu se izvršiti svaki dan u prostorijama RTV Sane ili na broj telefona 037/686-152.

Prva proba i kvalifikacije će se održati u petak, 22.12, u Kinu Sana sa početkom u 18 sati. Svi kandidati trebaju pripremiti svoju omiljenu pjesmu sa kojima će se predstaviti na audijici, a svoj hit će izvesti uz originalnu matricu. Audicija je svakako prilika za sve ljubitelje muzike, a pogotovo one koji vole da pjevaju, da se prijave na ovo takmičenje i pokažu svoj talenat, a ujedno se odlično zabave i osvoje vrijedne nagrade.

Ovom prilikom još jednom pozivamo sve zainteresovane da se prijave na ovo takmičenje i budu dio velikog muzičko-zabavnog projekta u Sanskom Mostu. Naša poruka je „ Ne čekatje – prijavite se – pokažite svoj talenat – budite dio velikog muzičkog događaja“. Audicija „Zlatni glas Sanskog Mosta“ će se održati u četvrtak, 28. decembra, u Gradskoj dvorani sa početkom u 20 sati. Na finalnoj večeri pored samog takmičenja će biti organizovan i bogat kulturno – zabavni program.

U TOKU PRIJAVE KANDIDATA ZA „ZLATNI GLAS SANSKOG MOSTA“

Sanski Most |