UTAKMICA “SANA7“ – „KRAJINA“ IGRA SE U NEDJELJU

UTAKMICA “SANA7“ – „KRAJINA“ IGRA SE U NEDJELJU


Petak, 24 Novembra, 2017

Kako su nas informisali iz Rukometnog kluba „Sana 7“  došlo je do promjene termina prventsvene utakmice protiv Krajine iz Cazina. Utakmica je bila zakazana za sutra u 18 sati, ali će se odigrati u nedjeljuu Gradskoj dvorani sa početkom u 17 sati. Dakle, u  okviru devetog kola Prve rukometne lige Federacije BiH grupa sjever, rukometaši „ Sane 7“ će u nedjelju ugostiti jednu od najboljih ekipa u ligi i najozbiljnijeg kandidata za osvajanje šampionske titule.

Cazinjani su treći na tabeli sa 18 osvojenih bodova i imaju isti broj bodova kao i trenutni lider „Gračanica“, te drugoplasirana Krivaja iz Zavodovića. Gosti  u Sanski Most dolaze po nova tri boda čime bi bili na korak bliže osvajanju titule prvaka.S druge strane rukometaši „Sane“ su i dalje bez osvoneih bodova. Sanjani  utakmicu dočekuju rasterećeno jer su svjesni da protiv izuzetno kvalitetnije i iskusnije gostujuće ekipe imaju male šanse da ostvare pobjedu, ali će svakako pružiti jak otpor.

S toga se očekuje uzbudljiva rukometna predstava sa velikim brojem lijepih i efekntih poteza i pogodaka, te golmanskih odbrana sa obje strane. U Rukometnom klubu „Sana7“ očekuju da i sutra tribine  Gradske dvorane budu dobro popunjenje, a sanski rukometaši se nadaju da bi velikom podrškom svojih vjernih navijača mogli napraviti i izneneđenje. Utakmica „Sana 7“ –  „Krajina“  u nedjelju  počinje u 17 sati.

 

UTAKMICA “SANA7“ – „KRAJINA“ IGRA SE U NEDJELJU

Sanski Most |