UTAKMICA “SANA7“ – „KRAJINA“ IGRA SE U NEDJELJU

UTAKMICA “SANA7“ – „KRAJINA“ IGRA SE U NEDJELJU

Kako su nas informisali iz Rukometnog kluba „Sana 7“  došlo je do promjene termina prventsvene utakmice protiv Krajine iz Cazina. Utakmica je bila zakazana za sutra u 18 sati, ali će se odigrati u nedjeljuu Gradskoj dvorani sa početkom u 17 sati. Dakle, u  okviru devetog kola Prve rukometne lige Federacije BiH grupa sjever, rukometaši „ Sane 7“ će u nedjelju ugostiti jednu od najboljih ekipa u ligi i najozbiljnijeg kandidata za osvajanje šampionske titule.

Cazinjani su treći na tabeli sa 18 osvojenih bodova i imaju isti broj bodova kao i trenutni lider „Gračanica“, te drugoplasirana Krivaja iz Zavodovića. Gosti  u Sanski Most dolaze po nova tri boda čime bi bili na korak bliže osvajanju titule prvaka.S druge strane rukometaši „Sane“ su i dalje bez osvoneih bodova. Sanjani  utakmicu dočekuju rasterećeno jer su svjesni da protiv izuzetno kvalitetnije i iskusnije gostujuće ekipe imaju male šanse da ostvare pobjedu, ali će svakako pružiti jak otpor.

S toga se očekuje uzbudljiva rukometna predstava sa velikim brojem lijepih i efekntih poteza i pogodaka, te golmanskih odbrana sa obje strane. U Rukometnom klubu „Sana7“ očekuju da i sutra tribine  Gradske dvorane budu dobro popunjenje, a sanski rukometaši se nadaju da bi velikom podrškom svojih vjernih navijača mogli napraviti i izneneđenje. Utakmica „Sana 7“ –  „Krajina“  u nedjelju  počinje u 17 sati.

 

UTAKMICA “SANA7“ – „KRAJINA“ IGRA SE U NEDJELJU

Sanski Most |