Zaseok Ćehići dobio 1500 metara novog asfalta

Ovih dana okončani su radovi na asfaltiranju loklanog puta u zaseoku Ćehići.

Završetkom radova, mještani ovog zaseoka, koji je smješten u Mjesnoj zajednici Skucani Vakuf, dobili su na korištenje uređenu saobraćajnicu, koja će im u narednom periodu biti od velikog značaja, a tim povodom ovo mjesto posjetio je načelnik općine Sanski Most Faris Hasanbegović.

Riječ je o još jednom infrastrukturnom projektu koji je završen zahvaljujući saradnji mještana i općinskih vlasti, jer su mještani obezbijedili polovinu sredstava neophodnih za izvođenje radova, a drugi dio osigurala je općina Sanski Most.

Ovaj projekat za mještane ima ogroman značaj, iz razloga jer je nekadašnji put bio u veoma lošem stanju. Zahvaljujući novom asfaltu uslovi života na ovom području u velikoj mjeri su poboljšani, a mještanima olakšani poslovi koje svakodnevno obavljaju.

Zahvalnost zbog toga, svima koji su na bilo koji način učestvovali u realizaciji ovog projekta, ispred mještna uputio je Ekrem Avdić.Put u zaseoku Ćehići asfaltiran je u dužini od oko 1500 metara, a ukupna vrijednost radova iznosila je 100. 000 konvertibilnih maraka.

Zaseok Ćehići dobio 1500 metara novog asfalta

| Vijesti |