ŽENSKA OSOBA PREMINULA U DOMU ZDRAVLJA U SANSKOM MOSTU

ŽENSKA OSOBA PREMINULA U DOMU ZDRAVLJA U SANSKOM MOSTU


Srijeda, 18 Septembra, 2019

Ženska osoba s inicijalima K.E. (26) preminula je sinoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Sanskom Mostu, nakon što je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezena u teškom stanju.

Kako saznajemo, ona je bila bez svijesti, a tokom pokušaja medicinskih radnika da je reanimiraju, ova osoba je preminula. „Od strane dežurne medicinske sestre dobili smo dojavu da je sinoć oko 22. 30 sati u Dom zdravlja Sanski Most dovezena mlađa ženska osoba u besvjesnom i kritičnom zdravstvenom stanju i da napori da joj se povrati život nisu urodili plodom.

Policija je pronašla i uhapsila muškarca koji ju je dovezao, od njega je uzet iskaz i trenutno traje istraga o ovome slučaju“, izjavio je portparol MUP-a USK, Ale Šiljdedić.Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, ovu osobu je automobilom dovezao A.L. (35) i nezvanično, radi se o partneru s kojim je živjela. Šiljdedić je istakao kako je tokom ispitivanja ovo lice davalo kontradiktorne i zbunjujuće iskaze, ali da je policija uspjela u vezu s ovim slučajem dovesti još jednu mušku osobu koja je danas uhapšena i privedena u jutarnjim satima.

Šiljdedić je istakao kako policija u ovome trenutku ne može sa sigurnošću potvrditi šta je uzrok smrti i da će odgovor na ovo pitanje dati obdukcija tijela koja je zakazana za danas u poslijepodnevnim satima u Kantonalnoj bolnici u Bihaću. Nezvanično saznajemo kako sva pomenuta lica žive na području Ključa, a sumnja se da bi uzrok smrti ženske osobe mogla biti prekomjerna upotreba narkotičkih sredstava.

Istragu o slučaju vodi Tužilaštvo USK i pripadnici kriminalističke policije Treće policijske uprave Sanski Most.

ŽENSKA OSOBA PREMINULA U DOMU ZDRAVLJA U SANSKOM MOSTU

Sanski Most |